Honda Taulé

Honda Taulé - Concessionari Oficial

Sobre nosaltres

Des de la fundació de CICLES TAULÉ per part de Joaquim Taulé, passant per Pere Taulé i ara Marc Taulé, ja són 3 generacions dedicades en exclusiva al món de les dues rodes 75 anys de passió i dedicació que aprofundeixen en l’experiència i el coneixement en tot el referent al motorista.

Passant per marques com Derbi, Mateixa, Ducson, Ossa, Bultaco i Lambreta entre d’altres, no va ser fins l’any 1979 que va passar a ser Concessionari Oficial Montesa, per posteriorment quan Honda va arribar a Espanya, ser dels primers Concessionaris Oficials Honda, ara ja fa gairebé 40 anys (…)

El nostre objectiu segueix intacte, garantir la MÀXIMA satisfacció dels nostres clients.

Benvingut a l’univers Honda Taulé

Vehicles nous

Motos KM0, seminoves i ocasió

Honda Taulé ofereix una àmplia gamma de motocicletes Honda de KM0, seminoves i ocasió revisades per tècnics oficials Honda.

Els nostres serveis

Servei comercial

El nostre equip d’assessors oficials HONDA t’acompanyaran amb una atenció personalitzada a la compra de la teva moto nova, KM0, seminova o ocasió.

Servei Post venda

El nostre equip de tècnics oficials Honda us proporcionarà una atenció i un assessorament personalitzat en qualsevol reparació o manteniment de la vostra moto.

Ja tens una moto?
Ara pots customitzar al teu gust.

Formulari de contacte

Posa't en contacte amb nosaltres

Sol·licita més informació i us respondrem el més aviat possible

Blog de noticies

Ens encanta anunciar que estrenem el nostre nou bloc. No et perdis cap novetat. Com l’estrena de la nostra nova botiga de roba per a motoristes en línia! Posa’t a l’última de totes les nostres notícies i no et perdis cap d’elles.